SOL 735 - Den mest fantastiska bilden som någonsin gjorts på Mars (9.Okt.2015 repost)

0
11828
Sol 735 Kredit: NASA JPC Caltech
Sol 735 Kredit: NASA JPC Caltech
reklam

Visst otroligt
Vi tittade på bilderna från NASA från SOL 735 av rover Curiosity för en filmpost:

"Beyond Knowlegde"

Det var denna inspelning av 31.08.2014 "i våra händer".
Alla läsare kan ladda upp detta NASA-skott till sin dator och sedan visa "artefaktfältet".

Det verkar läskigt, konstigt, när du ser bredvid den svarta stenen i bakgrunden. Det verkar som om det finns en "levande varelser" är. Med tydliga, med en ganska förvånad sinne undrar man redan, eftersom denna person, figur, inte en optisk illusion verkar vara men några fötter framför en täckt med sand pyramid, som också är inte bara växte fram ur marken kvarstår. När hon ville bli fotograferade med andra "artefakter".

Det var ofta konstiga bilder av Mars. Djur, en "krabba", många spindelben och artefakter som inte längre kan förklaras med pareidolia. Till sist, till och med en svartvitt, ganska pixelerad "mutantmus" som hemsökte den internationella skogen av löv.

Men ett mejdat ansikte i sanden, vars egenskaper, veck och ögonfransar är tydligt synliga, delar av okända fordon, stiftelser av hus, en båt med fönster, kräver systematisk förklaring. Dessutom, de geometriska strukturerna som anges i bottenfilmen ... fordonet eller vad den runda strukturen i skottet ska representera, förvånar oss allt mer.

Först trodde vi inte våra ögon på SOL 735. Vi förstorade bilden flera gånger och kunde till och med upptäcka reflektioner i den förmodade synen på personen, vem det än skulle vara. På en Marsstein återspeglar antagligen lite. Särskilt inte i ansiktsform eller liknande.

Vi frågade NASA flera gånger via mail.
På pressbyrån svarade ingen, ett telefonsvar misslyckades på lådan. I veckor
Du vill noga kommentera den här bilden, det finns fortfarande några andra delar där, kommentera inte. Eller det kan inte.
Naturligtvis är vi tacksamma för NASA, liksom de andra vetenskapliga institutionerna som gjorde dessa bilder möjliga.

För en tid sedan fanns det ett telefonsamtal till en amerikansk radiostation, även om Focus rapporterades: Det var ett hemligt Mars-uppdrag

Oavsett om man kan tro det är i beaktande av varje läsare.

"Beyond Trust"

reklam

Kommentera artikeln

Bitte geben Sie Ihren Kommentar ein!

Jag håller med om.

Bitte geben Sie hier Ihren Namen ein

Den här webbplatsen använder Akismet för att minska spam. Läs mer om hur din kommentardata behandlas.