Död i Liliputanerhaus (Bok Advance Notice)

0
119
Cover Tod im Liliputanerhaus, kasaan 2018
Cover Tod im Liliputanerhaus, kasaan 2018
reklam
[themoneytizer id=”24739-2″]

Död i Liliputanerhaus

Hamburg, 1957

Mellan prostituerade och Johns, akrobater och djur, popcorn och kanderad äpplen, korv lämningar, halvrullar, bor i en ombyggd lastbil släpvagn generationer av Lilliputians, bland annat socialt utstötta som såldes vid mässorna i den dagen.

Lilliputians liv är ensidigt och karaktäriseras av fängelse och beroende i en underlig, nästan sproget hierarki.
Det här är årets ekonomiska mirakel.
För Lilliputiansna, mer år av hunger och svaghet. Älskare är separerade, bara ett fåtal kan köpa sig själva, vissa är hounded för medicinska experiment. De som flyger fångas av Long Charles, som djur.
Några Lilliputians hade överlevt kriget, den nazistiska diktaturen, andra sina liv som slavar i modern tid. I hela Tyskland slog ett spår av döda Lilliputians och andra utställningar.

Hösten 1957, "Lilliputians" ägare, Herr Nielsen, är en påstådd före detta ubåtskapten som är död. Det är ett av dagens mest bisarra mord. Gazetterna studsa av nyheterna, eftersom Nielsen, som Gulliver, fästs på rep och rep, långsamt kvävas. Nielsens favoriträtt var grön jello. Hans flickvän, en prostituerad, har försvunnit utan spår.

Mordet kan inte klargöras av mordet, eftersom kommissionärerna inte heller har tillgång till själva offren, lilliputianerna. Ett eventuellt vittne dör i en bilrace genom Hamburgs centrum, en annan försvinner helt enkelt. En morgon är släpvagnen övergiven, natten efter att den brinner ner.
Nielsen, det är hur 1 hittar. Detective Chief Detective Wenger ut handlade de levande föremålen, som andra med djur. Han var inte en ubåtskaptein, ingenting om hans legend visar sig vara korrekt. Wenger möter en internationell slavhandel med markägare som lever under de mest ogynnsamma förhållandena. Hans spår leder honom till England och Frankrike, där han personligen hamnar i trubbel.

Unga bor nära Zurbrüggen

Ärendet är arkiverat som oupplöst och hämtat från arkivet varje 10-år. Två generationer av detektivstyrkor får inte någonstans i undersökningen.
Endast 2017 kan läggas till med modern kriminalteknik en historia till pusslet, som gav gåtor sedan 60 år. Spåret leder tillbaka till Hamburg.
Romanen är ett kalejdoskop av tysk historia, utomstående och olagligt av samhället.
Romerska, xnumx sidor, hardback, ca xnumx euro, ISBN: 978-3-96593-022-3
Visas i början av 2021 på kasanmedia

[themoneytizer id=”24739-19″]

Sändning
Användarrecension
5 (3 röster)
reklam

Kommentera artikeln

Bitte geben Sie Ihren Kommentar ein!

Jag håller med om.

Bitte geben Sie hier Ihren Namen ein

Den här webbplatsen använder Akismet för att minska spam. Läs mer om hur din kommentardata behandlas.