Die postmortem lyding van dr. Ing. Dr. jur. Uwe Barschel

  0
  1050
  Dr. Dr. jur Uwe Barschel Copyright by Ulutuncok: Guenay Ulutuncok/KAS-ACDP
  advertensies

  Update: 6. Januarie 2019
  Een van die mees realistiese spore in die Barschel-affêre lei omtrent die destydse Suid-Afrikaanse ambassade, by die Hostert in Bonn, direk na Armschor (Krygstuig corporasia van Suid-Afrika), 'n wapenprodusent, die mikrofilmed planne die duikbote van HDW moes ontvang het. Barschel moes die besigheid oor die altyd GDR-wisselkoers gedraai het.
  Die voorstelling is nie heeltemal nuut nie, maar die vraag ontstaan ​​weer, waarom in 30 jaar van die baan nie volhoubaar gehandel is nie?

  Sedert 31 jaar 317 onwaardige in Kamer

  In die 30. Jaar van Barschel - saak wat gehardloop soos 'n draad deur die Duitse politiek, verskyn weer en weer nuwe "feite" op daardie stadium in die konteks van oortreders wat inderdaad geroep as deel van die "geheime omsendbrief koevert" 'n paar keer, maar wat tot dusver niks is bewys.
  Outomaties val jy in spekulasie.

  Intussen lyk dit opsetlik, asof dit deur towerkuns is.

  Die roete lei tot een van die mooiste winkels van die 1. Koue Oorlog en aan alliansies wat 'n normale persoon nie gedink het nie.
  Die vrae bly, daar word duidelike antwoorde in hierdie konteks ontbreek. Daar is soveel vrae dat op die ou end net 'n moord op Barschel die werkstukke kan wees.
  Veral so eerste van alles, rus in die ondraaglike Pfeiffer Affair in Kiel, wat voorheen die Kiel CDU, 1987, die verkiesingsoorwinning en Barschel die politieke loopbaan gekos het.

  Beau Rivage

  'N Dood, net afgetree, premier in 'n te klein bad vir hom, in kamer 317, in die luukse Hotel Beau Rivage in Genève.

  'N Sondaar sou snags deur die arkades van die edele kos verdwyn het - die kameras het nie werk nie, veral op die dag.

  Barschel se gesig, herkenbaar aan die leek, bedek met hematomas - 'n heeltemal oorbelaste ondersoekende regter: Nardin - slapeloosheid in forensiese sake, na aanleiding van veelvoudige outopsies.

  'N Volgende absurde parlementêre aangeleentheid, teenstrydige waardasies, sinistere goue vergoeding gaan oor dooie brievenbusse in Johannesburg en die Seychelle, in Delaware het 'n huis in Muizenberg Kaapstad vir wapenhandel.
  Die destydse kantoor van die staat, Suid-Afrikaanse wapenhandelaar in die parallelle pad na Beau Rivage by Jardin Brunswik - in Genève. Daar was toe 'n dop-vulstasie, nou 'n motorhuur.

  Barschels lewe voor 'n opkoms aan die kroonprins Kohls, dan die geval, emblematiese - 'n geheimsinnige Vliegtuig in Lübeck-Blankensee- dreamboat-Provisies wat die voormalige kragblok-duikbootblaaie in die hande van Weermagkorporasie van Suid-Afrika Bpk. (Krygkor, Suid-Afrika, Iran, DDR, prostituut in die Hotel Neptun naby Rostock, die Koko, Driehoeke in die Koue Oorlog en swaaiende swart beursies. Hierdie bestanddele alleen is genoeg vir een Thriller vulaande.
  Maar dit is nie alles nie:

  'N Sekere Dr. dood ( Dr.Wouter Basson), heeltemal bisarre komitee van ondersoek, het getuies, dooie getuies verdwyn, (Dirk Stoffberg), Inbrake in getuies, oor jare van intimidasie van getuies, beplan deur die langtermyn, het 'n senior aanklaer teruggekeer. 'N Desperaat wanhopige weduwee, wat in kontak was met Geist Barschel - skrikwekkend was die gehoor-effektiewe Stühlerücken en die beswering van geeste Freya Barschel geb. van Bismarck. Hoe desperaat moet iemand wees om reg te soek, om met die intermediêre wêreld betrokke te raak. 'N Oproep vir hulp aan 'n republiek wie se bestuurstruktuur bedoel was om die saak van Barschel baie vinnig by die argief te bring.
  Daarbenewens was self-eisers, Mossad, CIA, Koko, Stasi, BND, BOSS / DONS, (NIS), (Buro vir Staatsveiligheid), Lunatics, wapenhandelaars, posbusse in Panama, Johannesburg, in die Seychelle, Rostock Laage, Werner Mauss, die madeliefieplaas, doodsassistente, die knoppie Teorie en wynbottel weg teorie en een, na 30 jaar, onversoelde moord.

  Barschel en die omstandighede was met lof 'n strawwe treffer. Dit is die realiteit.

  Daarbenewens is die helfte van die politieke oorloë van die 1980er jare. volstruis, Botha, Reagannet om 'n paar te noem. Kohl en die minister van staatsveiligheid in Oos-Berlyn, Mielke, moet nie vergeet word nie.
  'N Betonhoofkommunikator, soos Honeckerwat, soos 'n klein seuntjie, erkenning gekry het van die grootmense, die Weste en andersins het die mense wat 'n aangename lewe in Wandlitz geniet het, bly lewe. Iran-Kontra-verhouding en die gewone speletjies van politici wanneer dinge vir hulle styf geword het.

  Die dood van Barschel is geskryf soos 'n nimmereindigende thriller en dra die handtekening van brutale moordenaars wat alle stelsels oorleef het om hul eie eksentrieke wêreldbeskouing verder te propageer, ongeag watter Here hulle dien.

  Dit gaan nie net oor geld nie, maar ook van werklike belange in die Kaap die Goeie Hoop, oor die geloof in die lewe dat bruin mense teoreties gelyk was, maar feitlik was die wêreld berus op PW Botha, Bynaam "Die groot krokodil", Die Suid-Afrikaanse president.

  Barschel se dood was moord, alles sou deur die geskiedenis absurd wees.
  Hoekom moet getuienis verdwyn as Barschel selfmoord gepleeg het?

  Die res is teorieë wat nie die spoorprent pas nie, jy kan verstaan das Buch Die voormalige hoofondersoeker, hoof aanklaer Heinrich Wille, in 'n paar woorde saam, is moontlik geskik gemaak om na 30 jaar te dek, wat in die ure, in Oktober 1987, ek Beau Rivage gebeur in Genève.

  Hoe kan dit wees dat spoorvoertuie na dekades verdwyn het?

  Sekerlik verteenwoordig dit ook 'n moontlikheid van sirkulasie toenemende disinformation vir die pers, wat verstewig is tot enige gerug, ongeag hoe deursigtige intelligensie illusie.

  Daar is baie voorbeelde wat selfmoord weier, selfs bygestaan ​​deur vreemdelinge:
  Barschel, die gesinsman, het nooit sy trouring in sy sak gedra nie. Daar is dit gevind. Miskien 'n verhouding? 'N Hoer wat hom besoek het, die gevalle engel?

  Dit het ook nie die motief van die Dr. med geskik nie. Dr. Uwe Barschel, hy kon ook in Las Palmas de Gran Canaria gebly het, waar hy na Genève vertrek het voordat hy na Genève vertrek het, waar hy kon inskakel na 'n hotel en 'n einde maak aan sy lewe, maar dit mag wees.
  Hy het dit nie gedoen nie.
  So, wat het in Gran Canaria gebeur?
  Wat kon nie herbou word in die twee ure wat nie herbou kon word voordat Barschel na Genève vertrek het nie?

  Las Palmas de Gran Canaria

  Barschel lyk nie desperaat nie, eerder gekant. Van wie ook al. Maar beklemtonend, lees die notule, wat sy broer Eike aan die polisie in Genève in die pen voorgelees het.

  Slegs die naam Roloff is veilig.

  Was Roloff net 'n figuur van die desperate Barschels of 'n onsigbare akteur in die donker van die afgrond van die geskiedenis van die Federale Republiek?

  Of is die naam Roelof, Rolf, van Afrikaans? Beteken die roete nie veel meer aan Pretoria en hierdie ongelukkige een nie DDR ZA duikboot hek?
  Dit sal meer gepas wees.

  Wat is fout daarmee arms vir jare van die Federale Republiek oor die DDR Koko in die wêreld is gelewer?

  Was daar swart rekeninge wat uit geheime driehoekige besighede ontstaan ​​het tussen die apartheidstaat van Suid-Afrika, die berugte DDR en die Federale Republiek? Teen die einde van apartheid het Suid-Afrika probeer om goudreserwes in buitelandse valuta om te skakel. Dit was oor gewere en bloeiende winkels wat strooi mans van Europa nodig gehad het.

  Het Mielke dit vir sy spioenapparaat verdien?

  Wie het die besigheid begin? Het Barschel von Stoltenberg, die destydse minister van verdediging, die nalatenskap geërf toe hy premier geword het?
  Wat het Barschel so dikwels in die DDR gedoen?

  Maar dr. Barschel was nie net 'n intrigerende en net te onsedelike, kraghonger politikus nie, maar was net op soek na sy eie voordeel tussen die stelsels. Hy was die simbool van 'n onbeskofte beleid tussen politieke teenstanders. Hy was egter ook 'n burger van die Bond Republiek van Duitsland; of die vroue by 2 op die bome moes wees, ongeag wat Pfeiffer het of nie, of of Pfeiffer se optrede en aksies vir Barschel bekend was of nie.
  Barschel het die verduidelijking van sy eie lot verdien. Om sy eie waardigheid te herwin, sonder ifs of buts.

  In die Hindu Kush Niks nuuts, Cover, Kasaan media uitgewers, 2016
  In die Hindu Kush Niks nuuts, Cover, Kasaan media uitgewers, 2016

  Ons het nie die foto van die dooie Uwe Barschel in die bad gedruk nie. Sebastian Knauer het daardie dag 'n onvergeetlike kontemporêre dokument geskep. Die mens, Uwe Barschel, of hy nou 'n wapenhandelaar was, het egter 'n beter mag verdien. Net 'n bietjie waardigheid wat sedert 30 jaar gelede deur hierdie hele geheimsinnige saak gegaan het.

  Hoeveel transaksies is deur die DDR gemaak, wat die voormalige diktator Botha met 'n boeket in Namibië gereël het?
  Wie het eintlik die voormalige DDR geregeer? Mielke of Honecker?

  Es scheint wie der Slogan der 1980 er Jahre: Null Bock auf Wahrheit.
  Man kann fast versucht sein, zu glauben, der ehemalige Generalstaatsanwalt Erhard Rex hätte keine Lust mehr auf den „Fall Barschel“ gehabt.
  Die finale verslag klingt daher eher wie ein „Komödienstadl der Heimsuchungen“.

  Bitte gebt dem Menschen Dr. Dr. Barschel die Würde zurück, er ist nicht nur der Tote aus der Badewanne, sondern war schlicht auch Bürger der Bundesrepublik Deutschland.

  advertensies

  Kommentieren Sie den Artikel

  Bitte geben Sie Ihren Kommentar ein!

  Ich stimme zu.

  Bitte geben Sie hier Ihren Namen ein

  Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Kom meer te wete oor hoe jou kommentaar data verwerk is.